Hanno X Lumen: Ontbijt & Film met Dream Scenario (voorpremière)

Zondag 10 maart 10.00 uur

Hij is onderweg! De vierde Hanno X Lumen – ONTBIJT & FILM komt eraan. Op zondagochtend 10 maart organiseren wij opnieuw een ontbijtfilm met onze buren Hanno: eerst een verrassingsontbijt (vega*) bij Hanno en vervolgens een speciale voorpremière van Dream Scenario met Nicolas Cage. De film is heerlijk – net als Hanno’s goddelijke ontbijt – en Nicolas Cage speelt een waanzinnig sterke rol!

*Bij allergiën of dieetwensen: neem dan contact op met Hanno via info@hannodelft.nl

 

Mogelijk schadelijk tot 16 jaar Geweld Grof taalgebruik


Koop nu een kaartje

Over Dream Scenario:

Doodgewone professor en eenzame loser Paul Matthews (Nicolas Cage) wordt van de ene op de andere dag een viral celebrity wanneer hij plots verschijnt in de dromen van miljoenen mensen. Hoe en waarom dit gebeurt, is voor Paul een compleet raadsel, maar hij is er niet boos om. Studenten komen eindelijk naar zijn lessen, hij wordt gevraagd voor grote brand deals en de relatie met zijn vrouw is nog nooit zo goed geweest. Maar dan nemen de nachtelijke verschijningen een duistere wending en veranderen ze in gruwelijke nachtmerries.

Dream Scenario is een heerlijke zwarte komedie, geschreven en geregisseerd door Kristoffer Borgli (Sick of Myself) en producent Ari Aster (Beau Is Afraid, Midsommar, Hereditary)

Dream Scenario gaat in Nederland op donderdag 14 maart in première en is vanaf die dag ook in Lumen te zien.

 

—————————————————————————————————————
Het ontbijt bij Hanno (inclusief filmkaartje) kost €27,-. Cinevillers betalen €15,-
Het ontbijt start om 10:00 uur.
De film in Lumen start om 11:15 uur.

*Bij allergiën of dieetwensen: neem dan contact op met Hanno via info@hannodelft.nl