Hanno X Lumen Ontbijt & Film met: Patrick and the Whale (voorpremière)

Zondag 7 april 10.00 uur

Hij is onderweg! De vijfde Hanno X Lumen – ONTBIJT & FILM komt eraan. Op zondagochtend 7 april organiseren wij weer een superfijne ontbijtfilm met onze buren Hanno: eerst een verrassingsontbijt (vega*) bij Hanno en vervolgens een speciale voorpremière van het bloedmooie Patrick and The Whale. De film is heerlijk – net als Hanno’s goddelijke ontbijt: een adembenemende documentaire over de uitzonderlijke band tussen een mens en een potvis. Van de producent van het met een Oscar bekroonde My Octopus Teacher. 

*Bij allergiën of dieetwensen: neem dan contact op met Hanno via info@hannodelft.nl 

Mogelijk schadelijk tot 9 jaar


Koop nu een kaartje

Patrick Dykstra heeft zijn leven gewijd aan de studie van walvissen. Zwemmend met de dieren heeft hij geleerd hoe ze zich gedragen, hoe ze zien en horen en hoe ze met andere zeebewoners omgaan. Uit ervaring weet hij precies hoe hij zich in hun nabijheid moet gedragen: wat hij wanneer wel en niet moet doen. Daardoor is het hem gelukt steeds dichter bij de dieren te komen, een unieke vaardigheid. Recent maakte Patrick iets mee dat zijn leven veranderde. In Dominica had hij een ontmoeting met een vrouwelijke potvis. Nieuwsgierig zwom ze naar hem toe en tastte hem af met haar sonar. Ze bestudeerde hem zoals hij haar bestudeerde. Patrick kreeg het overweldigende gevoel dat ze echt met hem probeerde te communiceren. 

In het veelbekroonde Patrick and the Whale reist hij weer naar Dominica om deze bijzondere potvis die hij Dolores noemt terug te vinden. Hij hoopt dat zij hem meer inzicht kan geven in de geheimen van haar wereld. Met verbluffende onderwaterbeelden onderzoekt Patrick de fascinerende aard van de potvis en probeert hij meer te weten te komen over haar intelligentie en complexiteit en haar relatie met de mens. De film van Mark Fletcher volgt Patricks reis en duikt in de psychologie van een man die alles heeft opgeofferd om contact te maken met een van de grootste oceaanbewoners en haar te begrijpen. 

————————————————————————————————————— 

Het ontbijt bij HANNO (inclusief filmkaartje) kost €27,50. Cinevillers betalen €15,- 

Het ontbijt start om 10:00 uur. 

De film in Lumen start om 11:15 uur. 

*Bij allergiën of dieetwensen: neem dan contact op met Hanno via info@hannodelft.nl