Hanno X Lumen Ontbijt & Film: Maria Montessori (voorpremière)

Zondag 12 mei 10.00 uur

Hij is onderweg! De zesde editie van ons Hanno X Lumen – ONTBIJT & FILM komt eraan. Op zondagochtend 12 mei organiseren wij weer een superfijne ontbijtfilm met onze buren Hanno: eerst een verrassingsontbijt (vega*) bij Hanno en vervolgens een speciale voorpremière van Maria Montessori. Maria Montessori vertelt het indrukwekkende verhaal van een vrouw die haar tijd ver vooruit was: Maria Montessori streed voor haar nieuwe onderwijsmethode in een tijd die werd gedomineerd door mannen.  

*BIJ ALLERGIËN OF DIEETWENSEN: NEEM DAN CONTACT OP MET HANNO VIA INFO@HANNODELFT.NL 

Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Drugs- en/of alcoholmisbruik


Koop nu een kaartje

zo 12 mei
Zaal 110.00

In Rome, begin 20e eeuw, ontmoet Maria Montessori (Jasmine Trinca) de succesvolle Franse courtisane Lili d’Alengy (Leïla Bekhti). Lili is Parijs ontvlucht om haar reputatie te beschermen, toen de leerstoornis van haar dochter aan het licht dreigde te komen. Maria legt op dat moment de basis voor haar nieuwe en baanbrekende onderwijsmethode. Door Maria leert Lili haar dochter kennen zoals ze is: niet alleen een meisje met een beperking, maar ook iemand met een sterke wil en talenten. Lili helpt op haar beurt Maria om haar ambities waar te maken.  

Maria Montessori is een indringend verhaal over de kracht van vrouwen; over opoffering en over solidariteit. Een film die door de Internationale Montessori Vereniging wordt omarmd: ‘Dit is een uitzonderlijke film over enkele baanbrekende jaren die Maria Montessori hielpen haar opvattingen en inzichten over de menselijke ontwikkeling en onderwijs vorm te geven.  

—————————————————————————————————————  

Het ontbijt bij HANNO (inclusief filmkaartje) kost €27,50. Cinevillers betalen €15,-  

Het ontbijt start om 10:00 uur.  

De film in Lumen start om 11:15 uur.  

*Bij allergiën of dieetwensen: neem dan contact op met Hanno via INFO@HANNODELFT.NL