I'm Perfectly Fine

vanaf donderdag 9 november 2023

Een halfuur durende animatieverfilming van de autobiografische graphic novel ‘Burn-out Dagboek’ van Maaike Hartjes. Wanneer illustrator Maya in een burn-out belandt, wordt haar grootste angst werkelijkheid: ze kan niet langer perfect zijn. In een persoonlijke zoektocht, met vallen en opstaan, leert ze gewoon ‘goed genoeg’ te zijn.

★★★★1/2 ‘De animatiestijl van I’m Perfecty Fine is uniek en voelt ambachtelijk aan.’ Filmtotaal

★★★ ‘Mooi vormgegeven en doeltreffend in de thematiek’ de Volkskrant

Alle Leeftijden


Koop nu een kaartje

Maya’s leven is leukleukleuk, maar ook drukdrukdruk. Dankzij haar ondersteunende innerlijke stem de ‘Kleine Motivator’ weet zij zich door drukke dagen te slaan. Wanneer Maya vanuit het niets een hevige paniekaanval krijgt, wordt haar grootste angst werkelijkheid: het kan niet langer perfectSamen met haar Kleine Motivator begint Maya aan een zoektocht om weer op het juiste pad te komen, terwijl ze worstelt om te accepteren dat ‘goed genoeg’ misschien wel écht goed genoeg is.

Gebaseerd op de autobiografische graphic novel  Burn-out Dagboek  van Maaike Hartjes. Hartjes mixte haar striptekeningen met snippers, bonnetjes, inpakpapier, kaartjes, plakband en wat er verder op haar pad kwam. Ook in de animatiefilm gebruikt ze deze herkenbare collagetechniek.

De film duurt met trailers ervoor ongeveer 40 minuten. Kaarten zijn €6,50