dinsdag 06 december

19.15
Shaunak Sen
GB, IN, US
2022

Beeldschone, magische documentaire over twee broers die zich in New Delhi over gewonde roofvogels ontfermen. Met veel wijsheid en humor tonen de broers hoe al het leven met elkaar verweven is. De film is bekroond op diverse festivals, waaronder Cannes en Sundance.

Angst
kaartje
€ 10,00
19.40
Niels Arden Oplev
DK
2022

Deense feelgoodfilm met Sofie Gråbøl (The Killing) als een schizofrene vrouw die tijdens een busreis naar Parijs voor onrust zorgt onder haar medereizigers. Toch wordt het een memorabele reis. Deze hartverwarmende roadtrip was een groot succes in Denemarken.

Angst Grof taalgebruik
kaartje
€ 10,00
21.15
Maria Schrader
US
2022

Een onderhoudende reconstructie van het journalistieke werk dat de val van filmproducent Harvey Weinstein inluidde en een cultuur van zwijgen deed doorbreken. De film is ook een oproep om te blijven luisteren naar vrouwen die zich uitspreken.

Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Geweld Grof taalgebruik
kaartje
€ 10,00
21.45
Luca Guadagnino
VS
2022

Een ongebruikelijke coming-of-age en roadmovie over de liefde tussen twee eenzame jonge mensen die door Amerika trekken op zoek naar hun (afwijkende) roots. Regisseur Luca Guadagnino (Call Me By Your Name) won op het filmfestival van Venetië de Zilveren Leeuw voor Beste Regie.

Mogelijk schadelijk tot 16 jaar Geweld Angst Grof taalgebruik
kaartje
€ 10,00