maandag 02 oktober

19.15
Guy Nattiv
US
2023

Een thriller als een tikkende klok. Golda vertelt het verhaal van de Jom Kippoer-oorlog vanuit het perspectief van de Israëlische minister-president Golda Meir (Helen Mirren).

Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Geweld Angst Grof taalgebruik
kaartje
€ 11,00
19.30
Jean-Luc Godard
Frankrijk
1961

Jean-Paul Belmondo speelt de jonge kruimeldief Michel die op Humphrey Bogart probeert te lijken. Onderweg naar Parijs steelt hij een auto en vermoordt een agent. Eenmaal naar de lichtstad gevlucht, krijgt hij een relatie met de Amerikaanse Patricia. Zij ontpopt zich sneller dan hem lief is in een vreselijke femme fatale. Het stel doet hele dagen niets anders dan het stelen van auto’s en het bedrijven van de liefde. Ondertussen zit de politie Michel op de hielen. Hij weet dat hij dit niet eeuwig volhoudt, en hij neemt steeds meer risico’s…. 

Mogelijk schadelijk tot 6 jaar Geweld Angst Grof taalgebruik
kaartje
€ 11,00
21.20
Ena Sendijarevic
NL
2023

De familie van suikerfabrikant Jan komt voor een onaangename verrassing te staan als zij niet de erfgenamen van het familiebedrijf blijken te zijn. Te midden van een opstand van de Indonesische arbeiders, begint een kat-en-muis-spel waar niemand heelhuids uit zal komen. 

Mogelijk schadelijk tot 14 jaar Grof taalgebruik
kaartje
€ 11,00
21.40
Emily Atef
DE
2023

Maria wordt bijna 19 en woont samen met haar vriend Johannes bij zijn ouders op de boerderij. De sfeer van een nieuw tijdperk hangt in de lucht wanneer ze per ongeluk Henner ontmoet, de twintig jaar oudere buurman.

Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Seks Grof taalgebruik
kaartje
€ 11,00