Sponsors gezocht!

Bedrijven gezocht die personeel en klanten willen vinden, boeien en binden door middel van ons filmdoek

 Wij zijn op zoek naar bedrijven die willen schitteren als sponsor of businesspartner voor ons opwindende nieuwbouwproject.

Kan jouw bedrijf onze culturele en maatschappelijke doelstellingen omarmen? Wil je bijdragen aan meer culturele en maatschappelijke levendigheid en verbinding in het hart van Delft? En ben je op zoek naar mogelijkheden om medewerkers en relaties te vinden, te boeien en te binden? Wil je jouw bedrijf meer bekendheid geven in Delft en de omliggende regio?  Als sponsor investeer je mee in de toekomst van een mooier, groter en toegankelijker filmhuis voor een breed publiek. De bedrijfsnamen van onze sponsors worden gezien door 100.000 filmliefhebbers per jaar uit Delft en de regio!

Filmhuis Lumen neemt een unieke plaats in binnen de Nederlandse filmhuizen. Wij ondernemen namelijk als één van de weinige, zo niet het enige filmhuis, zonder jaarlijkse exploitatiesubsidie. Om dat te kunnen realiseren werken we hieraan met vele vrijwilligers (nu circa 100), aangevuld met een minimale betaalde ondersteuning (van nu 2,5 fte). Filmhuis Lumen bestaat dit jaar 50 jaar. Wij voeren zelf de regie over ons nieuwbouwproject en investeren daarin 6,7 miljoen euro. Daarvan hebben tot nu toe 6,3 miljoen euro gedekt, ofwel 94%.

Stel je voor: jouw medewerkers of klanten kunnen genieten van exclusieve filmavonden, en is er zelfs ruimte voor speciale acties. Bovendien kan jouw bedrijfsnaam stralend op een van onze filmzalen in het nieuwe Lumen komen te staan. Jouw logo prominent op ons sponsorbord in de foyer, op onze website en digitale communicatiekanalen en zelfs schitterend op het doek voor elke filmvoorstelling voor duizenden filmliefhebbers.

Wat is er mogelijk?

  • hospitality voor medewerkers of klanten: exclusief gebruik op twee middagen of avonden per jaar van een van onze filmzalen, met een film naar keuze;
  • een op maat gemaakte actie voor jouw medewerkers of klanten;
  • jouw bedrijfsnaam op een van de filmzalen in het nieuwe Lumen;
  • jouw bedrijfsnaam op het sponsorbord in de foyer;
  • jouw bedrijfslogo afgebeeld op een filmslide voorafgaand aan alle voorstellingen, op onze digitale filmkaartjes, twee keer per week op de nieuwsbrief, op ons maandelijks magazine, op de homepage van onze website en bij events.

Onze nieuwbouw wordt gerealiseerd bij het NS-station, op de hoek van het Van Leeuwenhoekpark en de Ireneboulevard. Daarmee verdubbelen we het aanbod aan kwaliteitsfilms en breiden we onze culturele en maatschappelijke activiteiten uit. Met onze 4 zalen en een foyer is er ruimte voor filmeducatie, lezingen, debatten en cross-over voorstellingen met podiumkunsten zoals muziek en theater. We krijgen meer armslag om de samenwerkingen met maatschappelijke instellingen, onderwijs- en zorginstellingen te verdiepen.

Maar liefst 100.000 filmliefhebbers per jaar uit Delft en de regio komen straks naar Filmhuis Lumen! De overgang van ons huidige pand aan het Doelenplein naar de nieuwe locatie staat gepland voor najaar 2025.

We nodigen jou uit om deel te nemen aan dit opwindende project en ons te helpen de laatste fase van financiering te voltooien. Sluit je aan bij ons als sponsor en laat jouw bedrijf schitteren in het hart van Delft!

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe jouw bedrijf kan bijdragen aan het succes van Filmhuis Lumen in Delft. Samen kunnen we een blijvende impact maken in de culturele wereld van onze stad en daarbuiten.

Voor overleg: Neem contact op met onze voorzitter Branka Dessens of bestuurslid/projectleider sponsoring en partnerships Toine van Helden. Wij lichten graag toe hoe wij onze nieuwbouw realiseren, met welk resultaat. Ook bespreken wij graag de proposities die wij je kunnen bieden.