Before Sunset (GEEN ondertitels / Engels gesproken)

Te zien vanaf 30 mei (Engels gesproken, niet ondertiteld)

Negen jaar geleden brachten de Amerikaan Jesse en de Franse Celine een perfecte dag met elkaar door in Wenen. Nu, 9 jaar later, komen ze elkaar voor het eerst sindsdien weer tegen. Al snel blijkt hoe groot de impact van hun vorige ontmoeting het afgelopen decennium op hun leven is geweest.

Om te vieren dat Richard Linklater terug is met een nieuwe film – Hit Man – brengen we zijn romantische Before-trilogie en het prachtige Boyhood terug naar Lumen.

 

 

 

 

Alle Leeftijden


Koop nu een kaartje

Ethan Hawke en Julie Delpy hernemen hun betoverende rollen als Jesse en Celine uit Before Sunrise. Samen met regisseur Richard Linklater vertellen ze het meeslepende relaas van een oude en herwonnen liefde. Toen Jesse en Celine elkaar in het midden van de jaren ’90 voor het eerst ontmoetten in Wenen, bleken die paar spontane uurtjes samen een gebeurtenis die hun leven voor altijd zou tekenen. Nu, negen jaar later, slaat de bliksem voor de tweede keer in wanneer ze elkaar in Parijs onverwachts tegen het lijf lopen. Op één snel wegtikkende namiddag moeten ze beslissen of ze hun toekomst samen willen doorbrengen.