Boek & Film: Skunk (+inleiding)

Maandag 27 mei 20.00 uur + inleiding

Voor de liefhebber van goede literatuur en de betere film vertonen we elke maand: Boek & Film – bekijk een boek. Een special op de maandagavond in samenwerking met bibliotheek DOK en Boekhandel Paagman waarin we elke maand een gloednieuwe boekverfilming presenteren. Schrijver, programmamaker en filmwetenschapper Gerlinda Heywegen leidt in. Maandag 27 mei te zien: Skunk van Erwin Mortier.

Liam is een verwaarloosde tiener in een gezin waar drugs en geweld de hoofdrol spelen. Zijn destructieve thuis wordt al snel ingeruild voor een gesloten instelling. Daar kent Liam allesbehalve een rooskleurig bestaan. Het leven is er bikkelhard en ook al vindt hij troost bij zijn begeleiders, een nieuwe vriend en de paarden van de instelling, toch blijft het verleden hem achtervolgen. 

 

Mogelijk schadelijk tot 16 jaar Geweld Grof taalgebruik


Koop nu een kaartje

‘Skunk’ is de vierde speelfilm van regisseur Koen Mortier (‘Ex-drummer’), gebaseerd op het gelijknamige boek van Geert Taghon over zijn jarenlange ervaringen in de forensische jeugdpsychiatrie. 

De Boek & Film-avond begint elke maand om 20.00 uur met de inleiding van Gerlinda Heywegen gevolgd door de film.  Kaarten voor Boek & Film kosten €15,50. Cinevillepashouders betalen €5,-. Boekenliefhebbers krijgen €2,50 korting: op vertoon van een DOK-pas of met een Paagman klantenpas wordt de prijs € 13,00. Graag belezen de voorstelling in? Alle titels zijn te leen bij bibliotheek DOK of te koop bij Boekhandel Paagman.  

 

Meer Boek & Film:

Maandag 17 juni te zien: Spoorloos.