Sometimes I Think About Dying

vanaf donderdag 18 juli 2024

Fran werkt elke dag in een troosteloos kantoor. Om haar verveling tegen te gaan, bedenkt ze de meest originele manieren om te sterven. Wanneer ze haar nieuwe collega op het werk aan het lachen maakt, leidt dat tot meer. Het enige dat hen in de weg staat, is Fran zelf.

 

Mogelijk schadelijk tot 12 jaar Angst Grof taalgebruik


Koop nu een kaartje

do 18 jul
Zaal 219.20

Een kleine onconventionele film die op scherpzinnige, tragikomische wijze inzoomt op sociaal isolement en de moeilijkheid om echt contact te maken met anderen.

Fran werkt op het kantoor van een havenbedrijfje in druilerig Oregon. Ze is single, gesloten, pijnlijk verlegen en leidt een monotoon leven. Het enig opmerkelijke zijn de morbide dagdromen waaraan ze zich overgeeft. Maar alles verandert wanneer Robert, een nieuwe, vriendelijke en grappige collega interesse in haar toont. Hoewel het indruist tegen haar hele wezen, moet ze hem misschien toch een kans geven.

Daisy Ridley (Rey in Star Wars VII, VIII & IX) en Dave Merheje spelen de hoofdrollen in Sometimes I Think about Dying, een subtiele, poëtische speelfilm van Rachel Lambert (Mom Jovi) over liefde en eenzaamheid. De film kreeg lovende kritieken na de première op het Sundance Film Festival.